Hulp nodig bij uw belastingaangifte?

Hulp bij belastingaangifte.

Ziet u op tegen het invullen van uw belastingpapieren? Of wilt u ondersteuning bij het aanvragen van uw zorg- en huurtoeslag? Onze belastinginvullers helpen u graag!

Tegen een kleine onkostenvergoeding komen onze vrijwilligers bij u thuis. Als lid van de KBO in Overijssel kunt u gebruik maken van deze service*.

De belastinginvullers worden ieder jaar bijgeschoold. Hierdoor zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op belastinggebied. Zij helpen u op een deskundige manier, zodat u hier geen zorgen over heeft en krijgt waar u recht op heeft. Met ruim 175 belastinginvullers in Gelderland, is er altijd wel een invuller beschikbaar bij u in de buurt.

Je bekijkt nu Wanneer definitieve en voorlopige aanslag

Hoe gaat het in zijn werk?

De belastinginvuller komt bij u thuis. Uiteraard kunt u er op rekenen dat er vertrouwelijk wordt omgegaan met de informatie die u verstrekt! De verantwoording van de gegevens die uit wisselt met de belastinginvuller ligt bij u. De belastinginvuller kan een onkostenvergoeding vragen van maximaal € 15 voor de kosten die hij of zij maakt zoals print- en/of reiskosten. Graag de onkostenvergoeding contant afrekenen met de belastinginvuller.

 

Wilt u gebruik maken van deze service, neem dan contact op met uw afdeling of ons kantoor. Dan wordt er voor gezorgd dat u in contact komt met een belastinginvuller bij u in de buurt.

Nog geen lid? Meld u dan snel aan en profiteer direct van alle voordelen van het lidmaatschap!

* Deze service is bestemd voor gepensioneerde leden waarbij er een inkomensgrens wordt gehanteerd (35.000,- voor alleenstaanden en 50.000,- voor gehuwden/samenwonenden). De belastingservice ondersteunt bij het doen van eenvoudige aangiften.