Over wonen van senioren gesproken

Beste leden,

Graag brengen we de thematafels ‘Over wonen van senioren gesproken’ van 3 en 10 oktober onder uw aandacht. Tijdens deze bijeenkomsten staan de woonkansen voor senioren centraal. Dr. Petra de Jong vertelt ons meer over de geringe doorstroming van ouderen op de woningmarkt en diens oorzaken. Onder begeleiding van WijzOud duiken we vervolgens de praktijk in om daarna met een rugzak vol handvatten naar huis te gaan. De thematafels worden georganiseerd door KBO Overijssel, PCOB Overijssel en provincie Overijssel en zijn de start van het project ‘Ouder worden doe je samen’. De twee thematafels zijn identiek en vinden plaats in Wierden en Zwolle.

Zie de bijlage voor de volledige uitnodiging en mogelijkheid voor online aanmelden.

Aanmelden is verplicht i.v.m. catering.

U kunt uw aanmelding en eventuele dieetwensen ook mailen naar;  info@kbo-overijssel.nl

De thematafels zijn eerst en vooral bedoeld voor onze leden. We willen u dan ook vragen om twee of drie leden, die volgens u affiniteit hebben met het thema, persoonlijk voor de thematafels uit te nodigen.

Mochten de aanmeldingen tussentijds achterblijven, dan zullen we de uitnodiging breder delen.

De thematafels zijn vooral bedoeld voor leden en bewoners die zich lokaal inzetten voor de woonkansen van senioren, en niet direct voor professionals.

 

Met vriendelijke groet,

Herman Pieper

Voorzitter KBO-Overijssel

Onder onderstaande  link vind U meer informatie en de mogelijkheid om U aan te melden.

Uitnodiging thematafels ‘Over wonen van senioren gesproken’ op 3 en 10 oktober 2023