50Plus Beurs

 

50PlusBeurs: Het Silver Event

Bezoek de 50PlusBeurs met korting

De 50Plusbeurs is van 12 t/m 16 september in de Jaarbeurs te Utrecht. Dit is het grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. U vindt Senioren Netwerk Nederland, waar KBO-Overijssel onderdeel van uitmaakt, in stand 07A06. In deze stand staan we samen met het Ministerie van Justitie en Veiligheid, Nederlandse Vereniging van Banken en de Politie.

Wilt u deze beurs met korting bezoeken? Bestel onlinetickets met korting in de voorverkoop: € 12,50 in plaats van € 17,50 per persoon. Deze actie is geldig t/m 11 september. Ga naar www.50plusbeurs.nl en gebruik kortingscode PL23

NB Komt u van ver met de trein? Op dezelfde website vindt u een combi-ticket voor de beurs én de NS. Bereken voor uzelf de voordeligste combinatie.

Info van 50plus beurs:
De 50PlusBeurs is van 12 tot en met 16 september 2023 in De Jaarbeurs Utrecht, open van 10.00 – 17.00 uur. De 50PlusBeurs is al 29 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met honderden stands boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen.

Ogen en oren tekort
De 50PlusBeurs brengt vele stands met thema’s als Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Ontdek en test diverse elektrische fietsen op het grote fietsplein, doe mee met creatieve workshops op het creatief plein of krijg advies over beleggen en schenken. Ontmoet artsen, deskundigen en auteurs op het Plus Podium over de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied of bekijk de dagelijkse modeshows met de nieuwste najaarscollectie. Maak het mee!